Kita nawarake pangiriman kembang menyang Abu Dhabi lan kuta-kuta liyane ing Uni Emirat Arab

Kita ngirim kembang dina Senin - Sabtu.

Kita ora ngirim pas dina prei.

Yen sliramu pesen sakdurunge jam 10:00 isuk wektu setempat (Senin-Sabtu) kita iso ngirim ing dina sing padha.

Wektu lan tanggal lokal saiki ing Abu Dhabi lan kuta-kuta liyane ing Uni Emirat Arab yaiku Jumat 14 Desember (14/12/2018, 02:45:43) .

Kabeh kembang dikirim dening pegawe tetap lan pegawe kontrak kita. Kita ora tau ngirim kembang ing jero layang.

Rego sing diduduhake wis kalebu bea pangiriman. Ora ana bea tambahan kanggo pangiriman.

Yen sliramu kuciwa karo kembang-kembange. Kita bakal ngirim maneh tanpa bea!