Al ‘Ayn Pangiriman Kembang

Al’ Ayn kondhang amarga taman lan kebon kembange sing endah. Jeneng kutha iki yen diterjemahake tegese “mangsa semi”. Iku tegese pengunjung bisa nemokake tulip lan lili ing tetamanan. Warga Al’ Ayn uga seneng karo mawar teh lan hibrida. Kembang sepatu, mawar gurun lan campanula uga umum thukul ing kutha iki.

Arep-arep
USD 82.26

Arep-arep

Gerbera

Kaendahan Spiritual
USD 127.70

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Katresnan Sing Awet
USD 115.17

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 115.17

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ndelok Sing Cepet
USD 127.70

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kepinginan
USD 127.70

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 115.17

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 82.26

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 82.26

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 82.26

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake
USD 82.26

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 82.26

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA