Pangiriman kembang seger kang cepet in Uruguay. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Montevideo lan 6 kuta ing Uruguay

Buket Misuwur ing Uruguay


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Enom

Enom

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Serenade

Serenade

Anggrek

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar