Pangiriman kembang seger kang cepet in Venezuela. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Caracas lan 43 kuta ing Venezuela

Kembang Mei sing indah utawa anggrek werna ungu iku kembang nasionale Venezuela, lan isa ditemokne thukul ing alas-alas Venezuela. Ibukota Caracas kebek karo hiasan kembang kanggo musim Karnaval, lan akeh gereja neng kuta uga dirias kembang. Warga katolik Venezuela ngrayakne All Saints Day karo nggawa kembang neng makame wong sing ditrisnani, lan nalika Paskah, kembang lili putih dijejer neng altar gereja. Mantenan dadi kesempatan sing kondang kanggo nata kembang, lan mantene lan prawan kembang kerep nggawe kembang neng rambute. Ora ana sing nggenteni trisnane wong Venezuela marang anggrek, lan kembange sing mekar alus iku isa ditemokne ing rawa lan alas mendung Venezuela. Kembang favorit liyane kanggo warga Venezuela yaiku kembang lilac ungu lan werna-werni saka lupin Andes. Kembang iki kerep isa ditemokne ing jerone karangan kembang.

Buket Misuwur ing Venezuela


Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Antusias

Antusias

Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   
Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   

Tawaran Khusus: Trisno Sing Ditinggalke

Karangan kembang musim semi utawa musim panas kang indah, tatanan keranjang kembang sing padang lan ceria iki ndadekne saben wong eling nyapo deweke seneng karo kembang. Mawar abang iku isa kontras kanthi indah karo lilac, violet, lan anggrek kuning. Nyenengne lan eksotis, keranjang kembang iki isa ndadekne meseme wong. Kondang ing Barquisimeto  Caracas  Maracaibo  Maracay  Valencia, uga gampang dikirim menyang kuta-kuta gedhe liyane. Keranjang kang indah ndadekne tampilan karangan kembang kang indah iki ketara apik lan gampang. Elikno wong sing mbok trisnani bab katrisnane marang kembang.
Informasi