Pangiriman kembang seger kang cepet in Viet Nam. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Hanoi lan 70 kuta ing Viet Nam

Kembang teratai iku kembang nasionale Vietnam, masiya dudu siji-sijine kembang sing disenengi wong Vietnam. Festival Kembang Da Lat dadi acara sing digawe wong Vietnam kanggo mamerne kembang asline lan kanggo ngurmati bentuke patung kembang raseksa marang dewi rahmat. Aja nganti nguwehi wong ing Vietnam karo kembang sing wernane kuning utawa ireng, lan aja sampek nguwehi wong kembang krisan. Nalika wong Vietnam dadi manten, biasane mung wong lanang sing nggawa kembang kanggo para wanita, lan iku uga berlaku nalika lagi pacaran. Nalika parade Tahun Baru, biasane wong-wong menyang pasar kembang tahunan. Yen krisan ora oleh digawe hadiah, kembang iku kerep digunakne ing teh tradisional Vietnam. Mawar, tansah dadi kembang sing paling kondang kanggo hadiah ing Vietnam, werna sing beda nggambarne perasaan sing uga beda.

Buket Misuwur ing Viet Nam


Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Mesem

Mesem

Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

   


Tawaran Khusus: Bungah

Apa awakmu kenal karo wong sing seneng karo karangan kembang abang lan putih padang? Yen iya, iki buket kembang sing cocok kanggo deweke. Aster gedhe, abang lan ceria digabung karo mawar abang klasik lan lili putih elegan. Rasa dekorasi kang nyeni ing karangan kembang iki ndadekne karangan kembang iki isa dadi hadiah sing cocok kanggo wanita sing nyenengne ing uripmu. Kondang ing Biên Hòa, Ðà Nẵng, Haiphong (Hải Phòng), Hanoi (Hà Nội), Ho Chí Minh (Thành phố Hồ Chi Minh) , uga isa dikirim ing kuta-kuta gedhe liyane. Dilengkapi karo keranjang kembang supaya gampang dipamerne kanthi elegan. Luwih apik yen ditambahi vas supaya awet mekare lan gampang disiram.
Informasi