Biên Hòa Pangiriman Kembang

Bien Hoa yaiku daerah pinggiran kutha sing duwe taman lan hamparan kembang dhewe. Saperangan kembang sing thukul ing Bien Hoa kalebu lili, anggrek lan teratai. Mawar and anyelir sawijine kembang favorit liya kanggo warga. Wong uga bisa ngambu arum mlati lan honeysuckle sing wangi nalika mangsa semi lan panas.

Lara Ati
USD 105.06

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Nutup Janji
USD 75.77

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Panariman
USD 60.61

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 63.14

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Pesona Diwoso
USD 60.61

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget
USD 60.61

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 105.06

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 60.61

Pesona Diwoso

Mawar

Trisno Tenan
USD 60.61

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 105.06

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Polos
USD 105.06

Polos

24 Mawar lan aster

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 109.10

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA