Hanoi Pangiriman Kembang

Ha Noi yaiku kutha ayu sing kebak kembang lan taman. Lili, anggrek lan mawar dadi pemandangan umum ing kana. Anggrek kerep diwenehake minangka hadiah cilik ing Ha Noi. Mawar sawijine kembang favorit kanggo warga. Pengunjung uga bisa nemokake anyelir lan aster thukul ing taman-taman kutha.

Kasombongan
USD 86.76

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Lara Ati
USD 107.41

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Mulyo
USD 107.41

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 77.46

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Lara Ati
USD 107.41

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Sasmito
USD 61.97

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 111.54

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Nyawiji
USD 86.76

Nyawiji

24 mawar

Ayu
USD 61.97

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 61.97

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget
USD 61.97

Apik Banget

6 Mawar

Pesona Diwoso
USD 61.97

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA