Pangiriman kembang seger kang cepet in Yaman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Sanaa lan 8 kuta ing Yaman

Ing ibu kutha Sana’a, kembang mlathi bisa ditemokake uwoh ing saindhenging taman-taman kutha. Senajan Yaman (Yemen) ora duwe kembang nasional, nanging ana kembang mlathi sing arume legi. Yaman (Yemen) ora nuwuhake akeh kembang kanggo awake dhewe. Nanging warga ngekspor sebageyan gedhe kembang-kembang sing ayu-ayu iku. Salah siji alesan ekspor kembang gedhe, yaiku kembang-kembang kasebut bakal disuling dadi parfum lan lenga. Proses sing awale digarap ing negara kasebut, nanging kahanan ekonomi wis meksa pemerintah Yaman kanggo ngekspor kembang menyang pabrik-pabrik ing luar negeri. Iki ora ateges masyarakat Yaman ora seneng kembang utawa ngirim kembang, kasunyatane warga seneng banget ngirim karangan kembang gedhe lan werna-werni marang kanca lan wong kang ditresnani. Bebarengan karo kembang mlathi, kembang populer liyane kalebu mawar lan anyelir. Anggrek wis suwe dadi favorit, lan bisa ditemokake uwoh ing taman lan ing njero omah. Saperangan jinis malah asli saka negara iki lan bisa ditemokake uwoh ing antarane cabang-cabang wit. Kembang pandan lan amarilis gedhe uga populer lan isih ngembang kanthi lokal. Senajan akeh tukang kebun Yaman nuwuhake kembang kanggo tujuan ekspor, nanging ana isih cukup kembang kanggo njaga negara tetep wangi lan katon ayu.

Buket Misuwur ing Yaman


Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

   
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

   
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Wenehono Aku Eseman

Informasi