Pangiriman kembang seger kang cepet in Yunani. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Athena lan 8 kuta ing Yunani

Bangsa Yunani kuno percaya yen kembang duwe teges, lan saperangan kembang malah pribadi kanggo para dewa. Aster diarani minangka luh langit dewi Astraea, lan Mawar Natal sing ayu kanthi ajaib bisa ngewangi marekake putri Raja Proteus. Kembang nasional Yunani (Greece) yaiku bear's breech (Acanthus mollis), sawijine kembang sing duwe tangkai dhuwur kang bisa ditemokake ing saindhenging Athena (Athens) uga desa-desa. Katon endah ing karangan kembang, warga Yunani gunakake iki dadi buket kembang seger utawa garing. Ibu kutha Athena uga omah kanggo Pesta Kembang, sing dianakake saben taun ing sasi Mei. Pisanane dadi sesembahan kanggo dewi Demeter, saiki dadi dina piknik lan metik kembang. Sawise kembang-kembang liar dirangkai dadi hiasan kembang, banjur dipasang ing lawang-lawang nganti Pesta St. John, kembang-kembang kasebut kanthi tradisional dibakar ing api unggun. Kembang liya sing umum kanggo wong Yunani kalebu peony, lan "ratu kembang" yaiku mawar. Senajan kembang matahari sing ujude gedhe katon ngetutake srengenge ing langit, ing kene kembang iku ora dikirim minangka tandha kekancan lan rasa bungah. Nanging kembang matahari negesake kelangan, lan kerep uwoh cedhak kuburan.

Buket Misuwur ing Yunani


Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

    
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

    
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Dewekan

Informasi