Pangiriman kembang seger kang cepet in Yunani. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Athena lan 8 kuta ing Yunani

Bangsa Yunani kuno percaya yen kembang duwe teges, lan saperangan kembang malah pribadi kanggo para dewa. Aster diarani minangka luh langit dewi Astraea, lan Mawar Natal sing ayu kanthi ajaib bisa ngewangi marekake putri Raja Proteus. Kembang nasional Yunani (Greece) yaiku bear's breech (Acanthus mollis), sawijine kembang sing duwe tangkai dhuwur kang bisa ditemokake ing saindhenging Athena (Athens) uga desa-desa. Katon endah ing karangan kembang, warga Yunani gunakake iki dadi buket kembang seger utawa garing. Ibu kutha Athena uga omah kanggo Pesta Kembang, sing dianakake saben taun ing sasi Mei. Pisanane dadi sesembahan kanggo dewi Demeter, saiki dadi dina piknik lan metik kembang. Sawise kembang-kembang liar dirangkai dadi hiasan kembang, banjur dipasang ing lawang-lawang nganti Pesta St. John, kembang-kembang kasebut kanthi tradisional dibakar ing api unggun. Kembang liya sing umum kanggo wong Yunani kalebu peony, lan "ratu kembang" yaiku mawar. Senajan kembang matahari sing ujude gedhe katon ngetutake srengenge ing langit, ing kene kembang iku ora dikirim minangka tandha kekancan lan rasa bungah. Nanging kembang matahari negesake kelangan, lan kerep uwoh cedhak kuburan.

Buket Misuwur ing Yunani


Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

    

Tawaran Khusus: Dewekan

Informasi