Pangiriman kembang seger kang cepet in Yunani. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Athena lan 8 kuta ing Yunani

Bangsa Yunani kuno percaya yen kembang duwe teges, lan saperangan kembang malah pribadi kanggo para dewa. Aster diarani minangka luh langit dewi Astraea, lan Mawar Natal sing ayu kanthi ajaib bisa ngewangi marekake putri Raja Proteus. Kembang nasional Yunani (Greece) yaiku bear's breech (Acanthus mollis), sawijine kembang sing duwe tangkai dhuwur kang bisa ditemokake ing saindhenging Athena (Athens) uga desa-desa. Katon endah ing karangan kembang, warga Yunani gunakake iki dadi buket kembang seger utawa garing. Ibu kutha Athena uga omah kanggo Pesta Kembang, sing dianakake saben taun ing sasi Mei. Pisanane dadi sesembahan kanggo dewi Demeter, saiki dadi dina piknik lan metik kembang. Sawise kembang-kembang liar dirangkai dadi hiasan kembang, banjur dipasang ing lawang-lawang nganti Pesta St. John, kembang-kembang kasebut kanthi tradisional dibakar ing api unggun. Kembang liya sing umum kanggo wong Yunani kalebu peony, lan "ratu kembang" yaiku mawar. Senajan kembang matahari sing ujude gedhe katon ngetutake srengenge ing langit, ing kene kembang iku ora dikirim minangka tandha kekancan lan rasa bungah. Nanging kembang matahari negesake kelangan, lan kerep uwoh cedhak kuburan.

Buket Misuwur ing Yunani


Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   

Tawaran Khusus: Dewekan

Informasi