Pangiriman kembang seger kang cepet in Yunani. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Athena lan 8 kuta ing Yunani

Bangsa Yunani kuno percaya yen kembang duwe teges, lan saperangan kembang malah pribadi kanggo para dewa. Aster diarani minangka luh langit dewi Astraea, lan Mawar Natal sing ayu kanthi ajaib bisa ngewangi marekake putri Raja Proteus. Kembang nasional Yunani (Greece) yaiku bear's breech (Acanthus mollis), sawijine kembang sing duwe tangkai dhuwur kang bisa ditemokake ing saindhenging Athena (Athens) uga desa-desa. Katon endah ing karangan kembang, warga Yunani gunakake iki dadi buket kembang seger utawa garing. Ibu kutha Athena uga omah kanggo Pesta Kembang, sing dianakake saben taun ing sasi Mei. Pisanane dadi sesembahan kanggo dewi Demeter, saiki dadi dina piknik lan metik kembang. Sawise kembang-kembang liar dirangkai dadi hiasan kembang, banjur dipasang ing lawang-lawang nganti Pesta St. John, kembang-kembang kasebut kanthi tradisional dibakar ing api unggun. Kembang liya sing umum kanggo wong Yunani kalebu peony, lan "ratu kembang" yaiku mawar. Senajan kembang matahari sing ujude gedhe katon ngetutake srengenge ing langit, ing kene kembang iku ora dikirim minangka tandha kekancan lan rasa bungah. Nanging kembang matahari negesake kelangan, lan kerep uwoh cedhak kuburan.

Buket Misuwur ing Yunani


Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

    
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Dewekan

Informasi