Peristeri Pangiriman Kembang

Peristeri cedhak karo ibukutha Yunani lan seneng bisa nandur akeh jinis kembang sing padha. Saperangan tanduran kasebut kalebu mawar, violet lan anyelir. Tanduran kembang sepatu umum ing kana lan aja lali kanggo ndelok wujude kembang sing kaya lepek gedhe kelir padhang. Aster werna-werni lan gerbera uga bisa ditemokake thukul ing kutha iki.
Trisno Rahasia
USD 87.36

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Tentrem
USD 74.25

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 74.25

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 74.25

Apik Banget

6 Mawar

Bayangan
USD 74.25

Bayangan

12 Mawar

Mulyo
USD 121.43

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 133.66

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kasenengan
USD 121.43

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kebecikan Sempurno
USD 74.25

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 87.36

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Inspirasi
USD 121.43

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ayu
USD 74.25

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 87.36

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Polos
USD 121.43

Polos

24 Mawar lan aster

Pesona Diwoso
USD 74.25

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 74.25

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Puas
USD 121.43

Puas

Anggrek lan mawar

Trisno Ora Kebales
USD 103.96

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)