Thessaloníki Pangiriman Kembang

Thessalonik yaiku kutha paling gedhe kaloro ing Yunani. Kutha iki omah kanggo maneka jinis tanduran kembang lan akeh sing bisa didelok nalika pertunjukan kembang taunan. Saperangan kembang sing umum ditampilake kalebu mawar, poppy lan tulip kelir padhang. Kembang violet lan kembang matahari uga populer kanggo warga, bareng karo aster gerbera sing ayu.

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 72.34

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kaendahan Sing Alus
USD 72.34

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi
USD 72.34

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 72.34

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Urip Sing Nyenengake
USD 94.05

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 72.34

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 72.34

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 72.34

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah
USD 72.34

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 130.22

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Joyo
USD 72.34

Joyo

Lili lan mawar

Arep-arep
USD 72.34

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA