Thessaloníki Pangiriman Kembang

Thessalonik yaiku kutha paling gedhe kaloro ing Yunani. Kutha iki omah kanggo maneka jinis tanduran kembang lan akeh sing bisa didelok nalika pertunjukan kembang taunan. Saperangan kembang sing umum ditampilake kalebu mawar, poppy lan tulip kelir padhang. Kembang violet lan kembang matahari uga populer kanggo warga, bareng karo aster gerbera sing ayu.
Tentrem
USD 72.43

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Tansah Sehat
USD 85.21

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Aku Nyekel Sliramu
USD 72.43

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wiwitan Kekancan
USD 101.40

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 130.37

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Sing Endah
USD 72.43

Trisno Sing Endah

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngedap-ngedapi
USD 72.43

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ngapusi
USD 72.43

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 72.43

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 72.43

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Misterius
USD 85.21

Misterius

12 Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 118.44

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 118.44

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Dewekan
USD 101.40

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Saklawase
USD 72.43

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 72.43

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Optimis
USD 72.43

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Polos
USD 118.44

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)