Pangiriman kembang seger kang cepet in Zambia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lusaka lan 9 kuta ing Zambia

Buket Misuwur ing Zambia


Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Bangga

Bangga

12 Mawar

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera