Pangiriman kembang seger kang cepet in Zambia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lusaka lan 9 kuta ing Zambia

Buket Misuwur ing Zambia


Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

   
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   
Asli

Asli

12 Lili

Bangga

Bangga

12 Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar