Pangiriman kembang seger kang cepet in Zimbabwe. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Harare lan 6 kuta ing Zimbabwe

Buket Misuwur ing Zimbabwe


Melodik

Melodik

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar