TodayFlowers.com është një shërbim ndërkombëtar për dërgesa të luleve. Ne dërgojmë lule me dorë përmes luleshitësve lokal në të gjithë botën. Ne shesim lule të freskëta për Ditën e Shën Valentinit, për Ditën e Nënës, për festa fetare, ditëlindje, dhe për të gjitha rastet solemne dhe të veçanta. Ne shesim buqeta, vazo, dhe kombinime të ndryshme të luleve në shportë. Kemi lule të të gjitha llojeve si: trëndafila, gerbera, zambakë, lule krysante, karafila, dhe shumë lloje tjera. Dërgo lule anekënd botës me shërbimin tonë të shpejtë brenda ditës.
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet


Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

   
Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

   
Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

   
Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

   
Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila