Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Afrika e Jugut. Ne dërgojmë lule me dorë në Kejp Toun dhe 137 qytete, në Afrika e Jugut

Mbreti Protea është lulja kombëtare e Afrikës së Jugut. Kjo lule e gjatë në formë konike është anëtarja më e spektakulare e familjes Proteaceae dhe mund të gjendet në tërë Afrikën e Jugut. Në qytetin Cape Town, njëri nga kryeqytetet e këtij shteti, orkide të mrekullueshëm lulëzojnë në disa kopshtet më të bukura të vendit. Përveç pjesës lindore të Cape Town, festivali i luleve Grahamstown mbahet edhe në kopshtet Makana Botanical, të cilat njëkohësisht janë edhe një ndër kopshtet botanike më të vjetra në vend, që zënë vendit e dytë. Në martesat e këtij vendi zakonisht përdoren tufa të lule prasit dhe artiçoke. Zambakët e bardhë zakonisht përdoren në rast vdekje, dhe shumica e arkivoleve afrikano jugore dekorohen me këtë lloj lule. Gjatë kërshëndellave, lulet rozë dhe ato nga bima e gështenjës përdoren si dekorim. Lule fresat me aromë zakonisht mbahen në kokë nga gratë afrikano jugore, ndërsa gladiola shpesh gjendet duke mbirë vetvetiu nëpër shumë varreza anekënd vendit.

Buqeta të Popullarizuara në Afrika e Jugut

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   
Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

   
Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

   
E dhimbsur

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

   
Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Dëshirë

Zambaku i bukur stargazer të lë pa frymë në këtë buqetë joshëse të luleve. E rrethuar me 12 trëndafila rozë, zambaku aromatik nuk mund të shmanget dot. Shiko se si trëndafilat rozë hapen ngadalë, gjersa zambakët mbushin dhomën me aromë të këndshme. Ky kombinim i trëndafilave me zambakë shpesh porositet në Durban, Johanesburg (Johannesburg), Kejp Toun (Cape Town), Pretoria, Soveto (Soweto) , por zakonisht dërgohen edhe në qytetet më të mëdha anekënd globit. Vazoja elegante ofron një vend të përkryer për të vendosur këtë kombinim të lezetshëm. Dhuro këtë buqetë të mrekullueshme sa herë që doni ti rikujtoni dikujt se sa shumë e doni.
Informacion