Durban Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Durban është shtëpia e Plazhit Golden Mile dhe disa llojeve lulesh. Klima e nxehtë është ideale për rritjen e trëndafilave, zambakëve dhe margaritarëve afrikan. Agapantusët e gjatë blu e të bardhë janë një pamje e jashtëzakonshme. Poashtu mund të gjenden edhe gerberat shumëngjyrëshe duke lulëzuar në Durban.
Vetmi
USD 112.18

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 80.13

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fitore
USD 80.13

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 112.18

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Rehati
USD 125.00

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Fisnike
USD 80.13

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Strehim
USD 125.00

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 80.13

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 80.13

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Hutim
USD 125.00

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 125.00

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 80.13

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 80.13

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.13

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 125.00

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 80.13

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 125.00

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 80.13

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top