Johanesburg Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Johannesburg është zhvilluar në një ndër qytetet më të mëdha të qyteti ku ka një numër të madhë lulesh që rriten në këtë zonë. Proteat mbretërore janë një pamje e zakonshme së bashku me disa lloje trëndafilash. Tulipanët holandez lulëzojnë në pranverë së bashku me verdhokun. Zambakët afrikan dhe margaritarët poashtu lulëzojnë në Johannesburg.
Mjaft Më Kritikove
USD 83.34

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fitore
USD 83.34

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E këndshme
USD 116.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rehati
USD 130.01

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Gazmore
USD 83.34

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 83.34

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Hutim
USD 130.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 83.34

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 83.34

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 83.34

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 83.34

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 83.34

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 130.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përkryerje
USD 116.68

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 116.68

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 83.34

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 83.34

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

E këndshme
USD 116.68

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Johanesburg. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Johanesburg kohët e fundit : -