Kejp Toun Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ka disa atraksione në Cape Town përfshirë këtu edhe kopshtet botanike. Në këto kopshte mund të gjenden shumë lloje të luleve vendase dhe të importuara. Në kopshte mund të gjenden edhe lulet unike të Mbretit Protea së bashku me disa lloje të tërndafilave hibrid dhe atyre të çajit. Jaseminët, orkidetë e madje edhe tulipanët holandez mund të shihen duke lulëzuar në Cape Town.
Mjaft Më Kritikove
USD 78.52

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fitore
USD 78.52

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

E këndshme
USD 109.93

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rehati
USD 122.50

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Melodioze
USD 109.93

Melodioze

24 Trëndafila

Gazmore
USD 78.52

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Hutim
USD 122.50

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 78.52

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Bukuri e Qëndrueshme
USD 78.52

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 122.50

Serenatë

Orkid

Besnike
USD 109.93

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 122.50

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 109.93

Besnikëri

24 Trëndafila

E butë
USD 109.93

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Lavdi
USD 78.52

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 78.52

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Flirtim
USD 78.52

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dashuri e mrekullueshme
USD 78.52

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top