Soveto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Nelson Mendelës, Soweto është i njohur edhe për lulet e veta. Proteat mbretërore, trëndafilat dhe zambakët janë një pamje e zakonshme në kopshtet e qytetit. Gerberat shumëngjyrëshe dhe krizantemat e mëdha lulëzojnë në muajt e ngrohtë të verës. Poashtu mund të gjenden edhe 4 lloje të margaritarëve duke u rritur në Soweto.
Mjaft Më Kritikove
USD 81.11

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 126.53

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fitore
USD 81.11

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 113.55

Melodioze

24 Trëndafila

E këndshme
USD 113.55

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Rehati
USD 126.53

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 113.55

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Shpresë
USD 81.11

Shpresë

Gerbera

Gazmore
USD 81.11

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Fitore
USD 81.11

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Hare e ardhshme
USD 81.11

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Hutim
USD 126.53

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.11

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Qejf
USD 126.53

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 81.11

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 81.11

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 126.53

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 81.11

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top