Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Algjeri. Ne dërgojmë lule me dorë në Algjeri dhe 43 qytete, në Algjeri

Buqeta të Popullarizuara në Algjeri


Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

   
Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

   
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

   
Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

   
Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

   
Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila