Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Algjeri. Ne dërgojmë lule me dorë në Algjeri dhe 42 qytete, në Algjeri

Buqeta të Popullarizuara në Algjeri


Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

    
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

    
Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

    
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide