Algjeri Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bukuri e Ndjeshme
USD 113.41

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 113.41

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Virtyt
USD 113.41

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 185.45

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 133.42

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 113.41

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Besnike
USD 158.77

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Shpërblim Për Mirësi
USD 204.13

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Përjetësi
USD 158.77

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 133.42

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Pritshmëri
USD 113.41

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 185.45

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 204.13

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Frymëzim
USD 185.45

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 185.45

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 113.41

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFOINFO