Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë
Kodi i Produktit: prod158
Gerbera të kuq, trëndafila rozë, karafila rozë, zambakë yll, karafila të kuq të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.