Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Arabia Saudite. Ne dërgojmë lule me dorë në Riad dhe 24 qytete, në Arabia Saudite

Gjersa Arabia Saudite mund të mos ketë lule kombëtare, lule zambaku i egër është shumë i popullarizuar në mesin e banorëve saudit. Pas shirave të mëdha, shkretëtira ngjallet me lulediej, lavenderë, lule akacie, e shumë tjera. Është e ndaluar të dhurohen lule për Ditën e Valentinit, por lulet dhurohen për raste tjera të ndryshme gjatë gjithë vitit. Trëndafilat dhe zambakët shpesh ipen si dhurata për ditëlindje, ndërsa lule margaritat dhurohen si shenjë falenderimi për ftesa në darka. Në kryeqytetin saudit, Riyadh, festivali vjetor i luleve tërheq vizitorë nga e tërë bota. Për të festuar jetën në shkretëtirë, qyteti i Madinës shpalon qilimin me lule, 100 metra të gjatë. Qyteti saudit, Taif, gjithashtu feston ardhjen e pranverës me një festë të luleve. Gjersa trëndafilat e kuq janë të ndaluara gjatë Ditës së Valentinit në Arabinë Saudite, trëndafilat ngjyrë të bardhë, rozë, dhe ato me ngjyrë të verdhë janë shumë të përshtatshme për tu dhënë si dhurata.

Buqeta të Popullarizuara në Arabia Saudite


Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

   
Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

   
Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

   
Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

   


Ofertë Speciale: Pafajësi

Imagjino reagimin e saj kur të sheh këtë kombinim të madh dhe të bukur të luleve. Pa dashur që të duket e madhe, kjo buqetë është një përzierje e 24 trëndafilave të kuq dhe 24 lule margarita ngjyrë të verdhë. Me trëndafila të bardhë gjithashtu të përfshira në këtë dizajn elegant, kjo buqetë pa dyshim se do ti bie në sy çdokujt. Vazoja e bukur dhe elegante është një përfundim i përkryer i këtij kombinimi që është shumë i popullarizuar në Jedah (جده), Medina (المدينة), Meka (مكة), Riad (الرياض), Sulltanah (سلطانه) . Nëse vetëm thjesht dëshironi ta përshëndetni ndokënd, apo dëshironi ta dërgoni si dhuratë të ngrohtë në shtëpi, nuk ka dyshim se kjo buqetë ka shumë për të thënë.
Informacion