Chat with us, powered by LiveChat

Jedah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Jeddah është një qytet antik i cili ndodhet në afërsi të Detit të Kuq. Kjo është një përparësi kur bëhet fjalë për rritjen e bimëve dhe luleve. Disa nga lulet që mund të gjenden në këtë zonë janë irisët dhe lulet e misrit blu. Livandot, lult e diellit dhe hudhrat lulëzuese poashtu mund të shihen në këtë qytet.

Mendime Qiellore
USD 70.95

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 70.95

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 70.35

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 54.57

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Jeta Është e Ëmbël
USD 81.87

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 54.57

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 70.95

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini
USD 153.25

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bashkim
USD 194.06

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 115.22

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Mikpritje
USD 98.25

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 54.57

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO