Medina Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Medina është një qytet i madhë kosmopolitan i cili konsideron se lulet janë një pjesë e rëndësihme e kulturës së tij. Disa nga lulet që mund të gjenden në këtë “qytet të shenjtë” përfshijnë trëndafilat dhe zambakët aromatik. Livandoja shpesh dhurohet për ditëlindje së bashku me lulet e diellit dhe irisët në ngjyrë të zezë.
Durim
USD 99.61

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Bukuri Pa Ndjenja
USD 115.55

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

E re
USD 99.61

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 139.45

Respekt

24 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 99.61

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 160.70

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 160.70

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Lavdi
USD 99.61

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Besnikëri
USD 139.45

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 160.70

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 99.61

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 115.55

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 139.45

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 160.70

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Pafajësi
USD 160.70

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 99.61

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Delikate
USD 99.61

Delikate

12 Trëndafila

Madhështore
USD 160.70

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Medina. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Medina kohët e fundit : -