Meka Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mecca është shtëpia e Qabesë e cila thuhet se është ndërtuar nga profeti Ibrahim. Qyteti është poashtu edhe shtëpia e disa kopshteve të bukura me lule. Disa nga lulet që mund të shihen këtu janë trëndafilat dhe margaritarët e pikturuar. Livandot janë poasht popullore dhe mund të gjenden nëpër xhami.
Bukuri Pa Ndjenja
USD 117.44

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Tërheqje
USD 163.34

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 163.34

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 117.44

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Respekt
USD 141.74

Respekt

24 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 101.25

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 163.34

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Gjithnjë besnike
USD 117.44

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Lavdi
USD 101.25

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 163.34

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E shijshme
USD 141.74

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E butë
USD 141.74

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 101.25

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Hutim
USD 163.34

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Ego
USD 101.25

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 141.74

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 101.25

Delikate

12 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 141.74

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Meka. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Meka kohët e fundit : -