Riad Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Riadi është kryeqyteti i Arabisë Saudite dhe është shtëpia e disa lloje lulesh. Në sajë të disa projekteve madhore irriguese ky qytet në shkretëtirë është gjithmonë në lulëzim. Së bashku me disa lloje trëndafilash, mund të shihen edhe shkurret me lantana dhe bouganvilje. Lulet e verdha dhe portokalli të Krenarisë së Barbadosit poashtu mund të gjenden në qytet.

Bukuri madhështore
USD 80.40

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Gjithnjë besnike
USD 96.48

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 80.40

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 112.55

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dëshirë
USD 133.99

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Kujtime Të Hirshme
USD 80.40

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 112.55

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 133.99

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 96.48

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje
USD 96.48

Joshje

12 Trëndafila

Përkryerje
USD 112.55

Përkryerje

24 Trëndafila

Dëshirë
USD 133.99

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO