Sulltanah Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i zhurmshëm i Sultanah dikur ka qenë një qytet i vogël në shkretëtirë. Kur në shkretëtirë bie pak shi qyteti rrethohet me ngjyra spektakolare. Irisët e egër, margaritarët dhe lulet e mentës lulëzojnë. Poashtu mund të shihen trëndafilat, zambakët dhe jaseminët ngjitës të cilët rriten në kopshtet e Sultanah.
Zonjë Zemërbardhë
USD 100.79

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 162.61

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Bukuri Pa Ndjenja
USD 116.92

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 162.61

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Moderne
USD 100.79

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Respekt
USD 141.10

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 100.79

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 100.79

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 100.79

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 162.61

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 100.79

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 100.79

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 162.61

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Puthje
USD 141.10

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 100.79

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 100.79

Buzëqeshëse

Trëndafila

Guximtare
USD 162.61

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 100.79

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top