Buenos Aires Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Buenos Aires ka një klimë të ngrohtë tropikale që është ideale për rritjen e zambakëve aromatik, orkideve ekzotike, dhe disa varieteteve të trëndafilave. Banorët janë aq të dashuruar me lule sa që ata kanë krijuar edhe një hark trëndafilash në njërin prej parqeve qëndrorë të qytetit. Orkidetë oncidium mund të gjenden në shitje në shumë prej dyqaneve me lule, dhe është një pamje me të vërtetë mahnitëse kur Jakarandat shpërthejnë në lulet e ndritshme në ngjyrë të purpurtë në pranverë.
Përshtypje Që Zgjat
USD 96.97

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Virtyt
USD 49.59

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Kthjelltësi
USD 49.59

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 53.72

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 49.59

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 70.25

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 69.42

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 70.25

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Pajtim
USD 96.97

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Respekt
USD 69.42

Respekt

24 Trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 96.97

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dashuri e mrekullueshme
USD 49.59

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 96.97

Serenatë

Orkid

Jetë e Lumtur
USD 70.25

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Bashkim
USD 69.42

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 69.42

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 49.59

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bashkim
USD 69.42

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Buenos Aires. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Buenos Aires kohët e fundit : -