Kordoba Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kordoba është shtëpia e shumë bimëve dhe luleve vendase, duke përfshirë këtu një numër të orkideve dhe zambakëve që mund të gjenden në kopshtet e qytetit dhe parqet e lagjeve. Së bashku me këto lule aromatizuese banorët gjithashtu duan krizantemat delikate të cilat shpesh dhurohen si shenjë e dashurisë dhe miqësisë.
Jetë e Lumtur
USD 69.89

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Të Dua Ende
USD 49.33

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 69.06

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 96.47

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Kthjelltësi
USD 49.33

Kthjelltësi

8 trëndafila

Optimizëm
USD 53.44

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 96.47

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 49.33

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Qëndrueshmëri
USD 69.89

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Puthje
USD 69.06

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 96.47

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 49.33

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 69.89

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Pajtim
USD 96.47

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 69.89

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 69.06

Respekt

24 Trëndafila

Pafajësi
USD 96.47

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Admirim i Fshehtë
USD 96.47

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kordoba. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kordoba kohët e fundit : -