Mendoza Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mendoza është një qytet popullor në çdo turne argjentinas dhe kjo kryesisht për shkak të përqendrimit të madh të trëndafila vendas dhe të eksportuar të cilat mund të gjenden në kopshtet publike dhe private. Aroma e orkideve dhe zambakëve e mbush ajrin poashtu. Ngjyrat e ndritshme të margaritarëve dhe krizantemave i bën të gjithë të buzëqeshin.
Thellësisht e Dashuruar
USD 47.92

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Kthjelltësi
USD 47.92

Kthjelltësi

8 trëndafila

Optimizëm
USD 51.91

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 93.70

Nënshtrim

24 Trëndafila

Rini
USD 47.92

Rini

Trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 93.70

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 67.08

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 47.92

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 67.88

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 51.91

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 93.70

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mirënjohje
USD 47.92

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 67.08

Respekt

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 93.70

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 47.92

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 47.92

Pranim Dashurie

Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 67.88

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

E butë
USD 67.08

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Top