...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Për Natyrën
USD 74.43

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Origjinale
USD 74.43

Origjinale

12 Zambakë

Bukuri e Ndjeshme
USD 53.16

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 74.43

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 103.96

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 57.59

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 75.32

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuri e Shenjtë
USD 103.96

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë
USD 103.96

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 53.16

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 103.96

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Përulësi
USD 53.16

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO