Rosario Dërgim Lulesh (Luleshitës)

I njohur si "qyteti i gjelbër" banorët e Rosario janë krenarë për parqet dhe kopshtet e tyre të cilët duket se janë duke lulëzuar gjatë gjithë vitit. Karanfilat e mëdhenjë dhe të vegjël janë lule popullore në këtë zonë, së bashku me disa varieteteve të krizantemave me ngjyra të ndezura. Përgjatë lumit vizitorët mund të gjejnë irisë shumëngjyrësh të cilët lulëzojnë në pranverë.
Rehati
USD 129.77

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Melodioze
USD 104.81

Melodioze

24 Trëndafila

E paharrueshme
USD 74.87

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 74.87

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E mrekullueshme
USD 104.81

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 129.77

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 74.87

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 74.87

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 74.87

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 74.87

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 74.87

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Delikate
USD 74.87

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 129.77

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 129.77

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Lavdi
USD 74.87

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.87

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 74.87

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Frymëzim
USD 129.77

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top