San Miguel de Tukuman Dërgim Lulesh (Luleshitës)

I njohur për rëndësinë e vet historike dhe lulet shumëngjyrëshe qyteti i San Miguel Tucuman është shtëpia e disa llojeve të trëndafilave, së bashku me zambakë dhe orkide. Margaritarët gjithashtu mund të gjenden në qytet, së bashku me karafilat rozë, të verdhë dhe të kuq. Vizitorët mund të shikojnë edhe një orë mahnitëse të krijuar vetëm nga lulet.
Kthjelltësi
USD 47.73

Kthjelltësi

8 trëndafila

Optimizëm
USD 51.71

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 47.73

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 67.62

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Tërheqje
USD 93.35

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Puthje
USD 66.83

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 93.35

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 47.73

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Respekt
USD 66.83

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 47.73

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 47.73

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Gjithnjë besnike
USD 67.62

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 47.73

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Pajtim
USD 93.35

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Respekt
USD 66.83

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 66.83

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 47.73

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 47.73

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top