Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Argjentinë. Ne dërgojmë lule me dorë në Buenos Aires dhe 32 qytete, në Argjentinë

Lulja e kranarisë kombëtare të Argjentinës është lulja Erythrina ose Ceibo, siq e quajnë shpesh vendasit. Kjo lule e vogël me ngjyrë të kuqe lulëzon në drunjë koral, duke filluar nga Nëntori e deri në Shkurt, dhe merr një pamje të mrekullueshme. Lulet kanë një ndikim të madh në qytetin Cordoba të Argjentinës. Gjatë muajit Maj, oborret dekorohen me lule dhe bimë tjera të bukura, ku pronarët e shtëpive bëjnë gara vjetore duke u shpërblyer ai që ka oborrin më të bukur. Me hapjen e festave të Majit, Beteja e Luleve fillon nëpër rrugët e Andalucia. Turma të mëdha të luleve, të dekuaruara për mrekulli, pushtojnë tërë qytetin. Në mesditë, 140,000 karafila hudhen në turmën e njerëzve. Përveq garës për oborrin më të bukur, qyteti i Cordobës është i njohur edhe për Kryqin e Majit. Për katër ditë rresht, kryqet dekorohen me lule në mënyrë të detajuar dhe pastaj garojnë për shpërblime. Kryqet dekorohen nga njerëz të zonave të ndryshme dhe nga murgjit katolikë.

Buqeta të Popullarizuara në Argjentinë


Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Martesë e Lumtur

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

    
Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

    
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

    
Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

    

Ofertë Speciale: E ëmbël

Ky lloj kombinimi është një dhuratë përfekte për të dashuren apo të dashurin tuaj. Lule gerberat i shoqërojnë këta trëndafila të bukur dhe kështu krijojnë një dhuratë të pasionuar dhe joshëse. Trëndafilat janë ATO lulet romantike, ndërsa lule gerberat japin ndjesinë e miqësisë. Kjo buqetë mund të dërgohet në Buenos Aires  Kordoba (Córdoba)   Mendoza  Rosario  San Miguel de Tukuman (San Miguel de Tucumán) dhe në shumë qytete tjera. Nëse dëshironi ta dërgoni tek miqtë apo tek ndonjë anëtar i familjes, ne ju garantojmë cilësi të lartë të luleve. Një buqetë e mrekullueshme, e stilit të veçantë, me pamje romantike dhe e sofistikuar që vërtetë do të shërbente për çdo rast të posaçëm.
Informacion