Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Armeni. Ne dërgojmë lule me dorë në Jerevan dhe 6 qytete, në Armeni

Buqeta të Popullarizuara në Armeni


Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

   
Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

   
Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

   
Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

   
Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

   
Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila