Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Armeni. Ne dërgojmë lule me dorë në Jerevan dhe 6 qytete, në Armeni

Buqeta të Popullarizuara në Armeni


Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Nënshtrim

Nënshtrim

24 Trëndafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

    
Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Mbrojtje

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    
Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

    
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Shpresë

Shpresë

Gerbera

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila