Jerevan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Meritë
USD 71.29

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 98.48

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Magjepsje
USD 51.49

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 51.49

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Nënshtrim
USD 98.48

Nënshtrim

24 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 98.48

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 98.48

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Mirënjohje
USD 51.49

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 72.08

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 51.49

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pritshmëri
USD 51.49

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 51.49

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 72.08

Melodioze

24 Trëndafila

Guximtare
USD 98.48

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Hutim
USD 98.48

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 72.08

Origjinale

12 Zambakë

Shikim i Shpejtë
USD 98.48

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Pafajësi
USD 98.48

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Top