Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Australi. Ne dërgojmë lule me dorë në Kanbera dhe 19 qytete, në Australi

Ardhjen e pranverës australianët e festojnë me një dashuri të veçantë duke organizuar shumë festivale të luleve. Australia për shumë kohë të gjatë njihet me seleksionin e gjerë të luleve ndër më të bukurat. Në Wales-in e Ri Jugor, lulëzimi i tulipanëve paralajmëronë ardhjen e stinës së nxehtë, ku Festivali i Tulipanëve,i quajtur Bowral, mbahet për dhjetë ditë rresht, gjatë kulmit të periudhës së lulëzimit të kësaj lule. Në kryeqytetin e Australisë, Canberra, festivali i luleve zgjat plot një muaj, duke filluar nga Shtatori e deri në Tetor. Ditëlindja e Mbretëreshës shënon një rast të mbarë ku dhurohen lule në tërë shtetin, si në ditëlindjet private ashtu edhe në përkujtime. Bimësia luan një rol të madh në Australi, sa që Posta Australiane ka lëshuar në qarkullim pesë pulla postale me imazhet e luleve më të bukura në vend. Festival tjetër i rëndësishëm i luleve gjithashtu është Festivali Jacaranca ku gjendet në njërën nga pullat komemorative. Kopshti Botanik i Victoria Royal është shtëpia e festivalit të luleve të egra ku vizitorët kanë mundësinë ti shikojnë nga afër kopshtet në Ditën e Hapjes Pranverore.

Buqeta të Popullarizuara në Australi


Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Joshje e Gjatë

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

    
Shpresë

Shpresë

Gerbera

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Virtyt

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

    
Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

    
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Gjithnjë besnike

A e don ajo ngjyrën rozë? Nëse po, atëherë ky kombinim është për të. Ky kombinim i luleve është shumë i popullarizuar në Adelaide  Brisbane  Mellburn (Melbourne)   Perth  Sidnej (Sydney) dhe përmban lule me ngjyra të ndryshme. Nëse nuk jeni të sigurtë se çfarë të zgjedhni, kjo buqetë mund të jetë preferenca juaj ngase përmban lule të llojeve të ndryshme dhe me ngjyra të përziera. Buqeta është e vendosur në shportë dhe nuk ka nevojë për ndonjë vazo shtesë. Ne dërgojmë lule anekënd shtetit.
Informacion