Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Australi. Ne dërgojmë lule me dorë në Kanbera dhe 19 qytete, në Australi

Ardhjen e pranverës australianët e festojnë me një dashuri të veçantë duke organizuar shumë festivale të luleve. Australia për shumë kohë të gjatë njihet me seleksionin e gjerë të luleve ndër më të bukurat. Në Wales-in e Ri Jugor, lulëzimi i tulipanëve paralajmëronë ardhjen e stinës së nxehtë, ku Festivali i Tulipanëve,i quajtur Bowral, mbahet për dhjetë ditë rresht, gjatë kulmit të periudhës së lulëzimit të kësaj lule. Në kryeqytetin e Australisë, Canberra, festivali i luleve zgjat plot një muaj, duke filluar nga Shtatori e deri në Tetor. Ditëlindja e Mbretëreshës shënon një rast të mbarë ku dhurohen lule në tërë shtetin, si në ditëlindjet private ashtu edhe në përkujtime. Bimësia luan një rol të madh në Australi, sa që Posta Australiane ka lëshuar në qarkullim pesë pulla postale me imazhet e luleve më të bukura në vend. Festival tjetër i rëndësishëm i luleve gjithashtu është Festivali Jacaranca ku gjendet në njërën nga pullat komemorative. Kopshti Botanik i Victoria Royal është shtëpia e festivalit të luleve të egra ku vizitorët kanë mundësinë ti shikojnë nga afër kopshtet në Ditën e Hapjes Pranverore.

Buqeta të Popullarizuara në Australi


Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

    
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

    
E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

    
Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Gjithnjë besnike

A e don ajo ngjyrën rozë? Nëse po, atëherë ky kombinim është për të. Ky kombinim i luleve është shumë i popullarizuar në Adelaide  Brisbane  Mellburn (Melbourne)   Perth  Sidnej (Sydney) dhe përmban lule me ngjyra të ndryshme. Nëse nuk jeni të sigurtë se çfarë të zgjedhni, kjo buqetë mund të jetë preferenca juaj ngase përmban lule të llojeve të ndryshme dhe me ngjyra të përziera. Buqeta është e vendosur në shportë dhe nuk ka nevojë për ndonjë vazo shtesë. Ne dërgojmë lule anekënd shtetit.
Informacion