Adelaide Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Adelaide krenohet me bimët dhe lulet spektakolare që mund të gjenden duke lulëzuar në të gjithë qytetin. Kaçubet e bukura e të të gjitha formave janë një pamje e zakonshme, së bashku me shtretërit shumëngjyrësh të luleve. Një shumëllojshmëri e trëndafilave dhe krizantemave shpesh mund të shihen duke lulëzuar, së bashku me margaritarët shumëngjyrësh, gladiolat e larta dhe zhabinët në fillim të pranverës.
Hare e ardhshme
USD 64.30

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 115.75

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Humor
USD 83.59

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 83.59

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Falënderim
USD 115.75

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ngasje
USD 115.75

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 64.30

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Kthjelltësi
USD 64.30

Kthjelltësi

8 trëndafila

Meritë
USD 83.59

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 96.46

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dëshirë
USD 115.75

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 115.75

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 64.30

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpresë
USD 64.30

Shpresë

Gerbera

Magjepsëse
USD 115.75

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 115.75

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Imagjinatë
USD 64.30

Imagjinatë

12 Trëndafila

Moderne
USD 64.30

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Top