Albany Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kujdesi Amënor
USD 96.88

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Ego
USD 69.20

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 69.20

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 124.56

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Respekt
USD 96.88

Respekt

24 Trëndafila

Tërheqje
USD 124.56

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 96.88

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shije e Mirë
USD 124.56

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Kotësi
USD 96.88

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 69.20

Rini

Trëndafila dhe karafila

Luks
USD 69.20

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë
USD 96.88

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO