Ballarat Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thashethemëse
USD 106.29

Thashethemëse

72 Trëndafila

Ego
USD 70.86

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 127.55

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 70.86

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Tërheqje
USD 127.55

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 92.12

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.21

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshëse
USD 70.86

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 99.21

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 99.21

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 127.55

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 127.55

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO