Brisbane Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Brisbane mund të jetë një qytet kozmopolit, por është edhe shtëpia e disa hapësirave të gjelbra, ku vizitorët mund të gjejnë një shumëllojshmëri të luleve vendase në lulëzim. Së bashku me trëndafilat dhe zambakët, ju gjithashtu mund të gjeni edhe karafilë, krizantema dhe margaritarë të cilët lulëzojnë përgjatë rrugëve të kopshteve. Lule tjera të preferuara në këtë zonë janë edhe lulja gojujk apo koreopsis të cilat mund të shihen duke lulëzuar në pranverë.
Hare e ardhshme
USD 65.68

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Guximtare
USD 118.22

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 118.22

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 118.22

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Kthjelltësi
USD 65.68

Kthjelltësi

8 trëndafila

Kotësi
USD 91.95

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 118.22

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Meritë
USD 85.38

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Hijeshi e Pjekur
USD 65.68

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 65.68

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

E përjetshme
USD 65.68

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Bukuri madhështore
USD 65.68

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 65.68

Shpresë

Gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 91.95

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mirënjohje
USD 65.68

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Moderne
USD 65.68

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Shije e Mirë
USD 118.22

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 65.68

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Brisbane. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Brisbane kohët e fundit : -