Carlingford Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.05

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.29

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 124.29

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 96.67

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kotësi
USD 96.67

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Humor
USD 89.76

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 96.67

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë
USD 96.67

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.29

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 69.05

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Zonjë e Bukur
USD 69.05

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 96.67

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO