Sympathy


Përqafime
USD 92.86

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 128.58

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 92.86

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 71.43

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 71.43

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 100.01

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 71.43

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 128.58

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 71.43

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 92.86

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 92.86

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 100.01

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 71.43

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 71.43

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 128.58

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 135.72

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 85.72

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 71.43

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 100.01

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 100.01

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 128.58

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 92.86

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 71.43

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 71.43

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top