Darvin Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Darwin është porta për në Parkun Kakadu National, më i madhi në Australi. Mindil Beach gjendet po ashtu këtu, së bashku me Parku Charles Darwin National Park, ku jetojnë breshkat e mëdha si dhe insektet pickuese. Parku Bicentennial ka shumë kopshte dhe memoriale të luftës që nderojnë forcat e armatosuar të Australisë. Këtu rriten palmat mbretëreshë dhe sago si dhe shkurret e kuqe bottlebrush, ndërsa myrtles crepet që shtrihen përgjatë shtigjeve janë të bukura kur lulëzojnë. Parku Homes Jungle është shtëpia e shumë kafshëve dhe bimëve vendase. Veshët e elefantit, anthuriumet, fieri dantellë, gjethet ti dhe madje edhe disa lloje të orkidave mund të gjenden në këtë park. Edhe në qytet lulet janë të njohura, ku trëndafilat, azaleatë dhe agapanthuset janë një pamje e zakonshme.

Ego
USD 107.29

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 177.02

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 177.02

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 150.20

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 107.29

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kotësi
USD 150.20

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.29

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 150.20

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 177.02

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 107.29

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 107.29

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Urtësi
USD 107.29

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO