Frankston East Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rehati
USD 125.62

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Ego
USD 69.79

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.62

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 125.62

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Qejf
USD 125.62

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Urime
USD 97.71

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 90.73

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shije e Mirë
USD 125.62

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Kotësi
USD 97.71

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 125.62

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 97.71

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.62

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO