Gawler Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 70.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 70.07

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 126.13

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Rehati
USD 126.13

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Tërheqje
USD 126.13

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 98.10

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 98.10

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 98.10

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 126.13

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje
USD 91.10

Joshje

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 70.07

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 98.10

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO